Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.



Kategóriák

Weblapok

Fedezzük fel együtt a Pannonhát Tájparkot! - http://genea.hu/pannonhat/index.php?option=com_content&view=section&layout=blog&id=16&Itemid=29
A Genea Természet- és Környezetvédelmi Egyesület a "Fedezzük fel együtt a Pannonhát Tájparkot!" program keretében összegyűjtött információkat közöl a térség több településéről. A megfelelő települést kiválasztva, a jobb oldali menüben csemegézhetünk a felkínált témákból. Ezek a következők: a település címere, története, szálláshelylista, képek.
Orosztony, mint borvidék - http://borlexikon.blogspot.com/2008/01/magyarorszg-borvidkei.html
Magyarország borvidékei, borvidéki települések jellemzése
Orosztony természeti értékei - http://www.pannonhat.hu/?lang=hu&menu=pannonhat&telepules=Orosztony
A Pannonhát Tájpark 2005 augusztusában alakult 27 dél-zalai település részvételével. A Tájpark Zala megye délnyugati szegletében, Nagykanizsa vonzáskörzetében helyezkedik el. Változatos természeti környezete, a sűrű erdőkkel borított dimbes-dombos tájak, a szőlőhegyek mentén és a völgyekben megbúvó kicsiny települések, a tavak és az erdőkben fakadó számtalan forrás vonzza az ideérkezőket.
Turistautak - Orosztony - http://turistautak.hu/maps.php?id=magyarorszag&image=raster&lat=46.630208&lon=17.060380&zoom=64&arrow=0
Orosztony és környéke turistajelekkel felfestett útjait mutatja a térkép. A menü segítségével a szélesebb környék turistaútjai is megtekinthetők.

Insert failed. Could not insert session data.